Over mij

Mijn foto
Ik heb deze site gemaakt,omdat ik heel veel van avatar hou.Ik kijk er altijd naar dus bedacht ik me om een eigen Avatar site te maken.Goed nieuws! mijn forum is af jullie kunnen nu zolang als jullie willen chatten over avatar op www.aang.bbforum.nl

woensdag 4 mei 2011





Toph(je zegt: Daf) Komt iets later in de groep. Ze is een Aardemeester.
Haar ouders waren rijk en gaven haar alles behalve 1 ding. Vrijheid. Toph is blind maar door haar aard stuurring ziet ze alles. Ze kijkt met haar voeten. Katara en Toph hebben vaak een discussie.
Toph heeft veel zelfvertrouwen en is de enige aardmeester die metaal kan breken. Ze speelde als De Blinde Bandiet.


Sokka is de grotere broer van Katara. Hij is 16 jaar oud. Hij kan niet watersturen. Dat komt omdat hij geen watermeester is. Sokka is erg slim hij bedenkt altijd plannen. De Invasie was zijn idee.
Sokka is slim,maar gedraagt zich soms als een kleuter. Als het om serieuze zaken gaat dat is hij plotseling een hele andere mens.Zijn 1e vriendin was Yue. De maangeest, Maar zij ging naar de maan. Daarna viel hij op Suki een Kyoshi krijger,Of terwijl de leider van de Kyoshi krijgers. 
Katara is een waterstam meisje.Ze ontmoet Aang als ze op een dag aan het varen is met haar broer,Sokka.Katara weet eerst niet dat Aang de lucht-meester is,maar wanneer prins Zuko haar dorp komt aanvallen,dan weet ze dat Aang,de Avatar is. Aang wilde het niet vertellen,omdat hij nooit een Avatar had willen zijn. Stiekem heeft hij ook een oogje op Katara.Katara's moeder is gedood door de vuur natie. Later gaat ze samen met Zuko op zoek naar de man die haar moeder doodde.

Aang


Aang is de Avatar. Hij is 12 jaar oud als hij in de ijsberg gevonden word.
Aang is heel dapper en moedig voor een jongen van 12.
Zijn stam is verwoest. Aang is de enige lucht-meester. Vuurheer Sozin wist dat de volgende Avatar een lucht-meester zou worden,dus heeft hij alle lucht-meesters gedood.Waarbij de Avatar nog steeds leeft.